Nicolle-van-Aarle  Nicolle van Aarle

In 2010 ben ik gestart met Qualicount. Net als elke ondernemer die de stap zet voor zichzelf te beginnen, heb ik een passie voor mijn vak. Ik voel me betrokken bij het wel en wee van de ondernemingen én de ondernemers voor wie ik werk. Het afleveren van nauwkeurig werk vind ik belangrijk, maar mijn adviserende rol is misschien nog wel belangrijker. Het meedenken, vooruitzien en bedenken van creatieve oplossingen voor ondernemers geeft mij veel voldoening.

Na mijn opleiding tot AA accountant heb ik ervaring opgedaan bij verschillende accountants- en administratiekantoren. Die kennis en ervaring komt nu dagelijks van pas. Verder werk ik nauw samen met onder andere fiscaal juristen en advocaten. Samen staan we sterk.

foto petra  Petra Hellings-Verhagen

Ik werk sinds 2012 bij Qualicount als assistent accountant. Daarvoor werkte ik twaalf jaar bij een accountantskantoor in de regio. Ik heb veel contact met onze cliënten en het werk is veelzijdig, afwisselend en interessant. De administratieve verwerking en het samenstellen van jaarrekeningen is daar een onderdeel van. En onze dienstverlening gaat niet alleen om de cijfers. Het verhaal erachter is minstens zo interessant. Dat ik hardwerkende ondernemers kan ondersteunen geeft mij voldoening en energie. Op kantoor is geen dag hetzelfde.

Sandra van de Laar  Sandra van de Laar-Koonings

Sinds januari 2016 ben ik het team van Qualicount komen versterken als assistent-accountant. Ik  heb ruim 25 jaar ervaring in de accountancy, waarvan de meeste jaren in mijn woonplaats Boekel. Daar was Nicolle jarenlang mijn collega. Bij Qualicount vormen wij een team waarin we elkaar onderling goed aan kunnen vullen. Bij mij kun je terecht met alle vragen over fiscale en administratieve zaken. Ik vind het fijn dat we door onze kleinschaligheid uitstekend in staat zijn onze dienstverlening aan te passen op de wensen van de ondernemer.

Monique Strik  Monique Strik

Vanaf mei 2018 ben ik werkzaam bij Qualicount. Hiervoor heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in de accountancy in verschillende branches onder andere MKB, medische- en paramedische sector en zorgsector. Als accountant sta je dichtbij de ondernemer en ik vind het belangrijk om de ondernemer zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Binnen Qualicount houd ik me bezig met samenstelling van jaarrekeningen en ben ik als accountant ook verantwoordelijk voor vaktechniek en compliance.

© Qualicount | Lammershof 3, 5275 JT Den Dungen | T (073) 594 37 73 | F (073) 594 37 11| This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | KvK 75680254 | Algemene voorwaarden